De Invoer & de Uitvoerco. van Xiamenhojoy, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xiamen Hojoy Import & Export Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Wijnvloer Corker voor verkoop
Van goede kwaliteit Wijnvloer Corker voor verkoop
Dit bedrijf heeft het beste en ervaren aantal arbeidskrachten met hoog rendement dat professionele adviezen en oplossingen voor me kan verstrekken. De kwaliteit van goederen stuurde me is zeer gewaarborgd. Snelle productiedoorlooptijd en levertijd. In een woord, zal het u aardige het winkelen ervaringen nemen.

—— Mr.Ryan

Het is prijs is relatieve goedkoper dan andere leveranciers. Omdat het fabrikant is en het eigen fabriek heeft, zodat kan het de meeste rendabele producten verstrekken. Tegelijkertijd, heeft het de attente dienst, snelle reactie en goede lijndienst. Het is waardig vestigend een samenwerkingsrelaties op lange termijn met het.

—— Mrs.Betty

Het bedrijf heeft stabiele kwaliteit, snelle levering en de goede naverkoopdienst. Het zal maakt uw satisfication waarborg krijgen zijn.

—— Mr.Abrahams

Ik ben online Chatten Nu

Xiamen Hojoy Import & Export Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Xiamen Hojoy Import & Export Co., Ltd. Xiamen Hojoy Import & Export Co., Ltd. Xiamen Hojoy Import & Export Co., Ltd. Xiamen Hojoy Import & Export Co., Ltd. Xiamen Hojoy Import & Export Co., Ltd.
bedrijf bedrijf bedrijf bedrijf bedrijf

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : HJ
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-4,000,000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 90% - 100%

    De Invoer en de Uitvoerhandelsco. van Xiamenhojoy, Ltd. Is een dochteronderneming van Co. van Xiamen Hao -hao-jiang Industrial&Trading, Ltd onlangs opgezette handelsmaatschappij, gespecialiseerd in de invoer en de de uitvoerzaken, worden de fabriek gevestigd binnen xiamen de straat van Taiwan van het hulidistrict, is ruimte 613, nr 288 gespecialiseerd in het brouwen van materiaalfabriek, het materiaal van de worstmachine, evenals de de invoer en de uitvoerzaken van het grillmateriaal.

    Wij hebben professioneel automatisch injectiemateriaal, draadknipsel, laserlassen, die materiaal etc. vastnagelen. Onze producten zijn: het wijnbereidingsmateriaal, metaalproducten, diverse reeksen worstmachines, barbecue bevindt zich, en diverse injectieproducten.

 

   De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en gevoerd naar meer dan 20 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Turkije, Rusland, de Verenigde Staten, Brazilië, Australië en andere landen.

Contactgegevens
Xiamen Hojoy Import & Export Co., Ltd.

Tel.: 86-592-5217097

Fax: 86-592-5219320

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)